Orthodontist Monnickendam

Ben je op zoek naar een orthodontist in of rondom Monnickendam? Je bent van harte welkom bij Ortho Denti. Onze orthodontiepraktijk in Monnickendam is gevestigd aan de Vesting 6 en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Klik op onderstaande kaart voor de routebeschrijving naar onze praktijk. Ons enthousiaste team kijkt ernaar uit om je binnenkort te mogen ontvangen.

Onze orthodontiepraktijk in Monnickendam is onze hoofdvestiging. Wij hebben onze deuren van dinsdag tot en met donderdag van 09:00 tot 17:30 en op vrijdag van 09:00 tot 12:45 voor je geopend. Je bent dan van harte welkom voor een professionele behandeling door Arjen, onze ervaren orthodontist. Arjen staat voor je klaar en helpt je graag aan een mooi en recht gebit, waar je de rest van je leven van zal profiteren.

Onze praktijk is gevestigd in een karaktervol pand met een ouderwetse uitstraling, die wordt gecreëerd door de trapgevels en staldeuren. Anders dan de buitenkant van de praktijk doet vermoeden, is de inrichting van onze praktijk. Deze is zeer modern en heeft een hele eigen en gezellige sfeer. Wij nodigen je graag uit om langs te komen.

Orthodontist in Monnickendam nodig? Klik hieronder om je in te schrijven bij onze praktijk. Zodra je dit hebt gedaan, zal één van onze medewerkers telefonisch contact met je opnemen om jouw inschrijving te bevestigen en direct een afspraak in te plannen. Mocht je in de tussentijd een vraag hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Orthodontist Monnickendam

De werkwijze van de orthodontist in Monnickendam

Bij Ortho Denti werken wij volgens een unieke werkwijze, om ervoor te zorgen dat jouw behandeltraject zo snel en effectief mogelijk zal verlopen.

Kom je uit Edam-Volendam? Dan kan je ook terecht in onze vestiging in Volendam voor een controle, zodat je niet telkens naar Monnickendam hoeft te reizen. Onze praktijk in Volendam is iedere maandag van 12:00 tot 18:00 geopend. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak gerust contact met ons op.

Orthodontist Monnickendam

Inschrijven bij de orthodontist in Monnickendam

Als je op zoek bent naar een ervaren orthodontist in Monnickendam, bij wie je op korte termijn terecht kunt om een beugel te laten plaatsen, dan ben je bij Ortho Denti aan het juiste adres. Er is momenteel geen wachtlijst, waardoor wij je snel kunnen helpen. Arjen is zeer ervaren en zal er alles aan doen om binnen een zo kort mogelijke tijd het gewenste resultaat te bereiken. Samen zorgen wij ervoor dat jouw gebit zal stralen.

Geboortedatum
Onzichtbare beugel
Orthodontiepraktijk in Monnickendam

Locatie Monnickendam

Vesting 6
Monnickendam

Orthodontiepraktijk in Volendam

Locatie Volendam

Dukaton 23
Volendam

Orthodontist Monnickendam/Volendam plaatst brackets

Orthodontist plakt zelf

Arjen bepaalt eigenhandig 
de juiste plaatsing van
jouw brackets
Natural beauty

Natural beauty

Goede orthodontie zal nooit
verraden dat deze ooit
nodig is geweest
Kortere beugelperiode

Kortere beugelperiode

Door gebruik van de 
nieuwste technieken is
jouw behandelduur korter

Onze werkwijze

Stap 1: Eerste consult

Maak kennis en bespreek met de orthodontist wat je graag aan je gebit wil veranderen

Stap 2: Ortho onderzoek

We gaan jouw gebit in kaart brengen met röntgenfoto(s), gewone foto’s en een (mond)scanner zodat Arjen een goed behandelplan voor je kan opstellen

Stap 3: Plaatsing beugel

Na het plakken van de brackets of het plaatsen van de onzichtbare beugel gaat het echte werk beginnen, en groei je week na week toe naar jouw eindresultaat

Stap 4: Controle afspraken

We houden bij deze afspraken in de gaten of alles goed gaat en sturen op tijd bij, zowel qua orthodontie als poetsen zodat je tanden gezond blijven