Orthodontist Volendam

Kom je uit Edam-Volendam en ben je op zoek naar een orthodontist bij jou in de buurt? Ortho Denti is gevestigd aan de Dukaton 23 in Volendam en heeft op dit moment nog ruimte voor nieuwe patiënten. Onze praktijk is uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Door op onderstaande kaart te klikken, wordt de routebeschrijving naar onze praktijk weergegeven. Namens het hele team van Ortho Denti wensen wij je van harte welkom bij ons in de praktijk.

Ortho Denti heeft twee vestigingen. Onze hoofdvestiging ligt in Monnickendam. Hier kan je terecht voor het plaatsen van een (vaste) beugel en voor tussentijdse controles. Arjen, onze ervaren orthodontist, kijkt ernaar uit om je te mogen helpen aan een mooi en gezond gebit, waar je de rest van je leven plezier van zal hebben.

Onze andere (kleine) vestiging bevindt zich in Volendam. Op deze locatie kan je uitsluitend terecht voor tussentijdse controles. Dit is met name bedoeld voor patiënten uit Edam-Volendam, omdat ze hierdoor niet telkens naar Monnickendam hoeven te reizen voor een controle door de orthodontist. Wij hebben onze deuren iedere maandag van 12:00 tot 18:00 voor je geopend. Je bent van harte welkom.

Als je op zoek bent naar een orthodontist in Volendam bij wie je op korte termijn terecht kan om een beugel te plaatsen, dan ben je bij Ortho Denti aan het juiste adres. Klik op onderstaande knop om je direct in te schrijven bij onze praktijk, waarna wij zo snel mogelijk contact met je zullen opnemen om een afspraak in te plannen. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Eén van onze medewerkers staat je graag te woord. Wij hopen je snel te zien in onze praktijk in Volendam.

Orthodontist Volendam

De werkwijze van de orthodontist in Volendam

Bij Ortho Denti werken wij volgens een unieke werkwijze, om ervoor te zorgen dat jouw behandeltraject zo snel en effectief mogelijk zal verlopen.

Houd er rekening mee dat er in onze orthodontiepraktijk in Volendam alleen controles worden uitgevoerd. Voor het plaatsen van een beugel, ben je van harte welkom om langs te komen in Monnickendam. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Orthodontist Volendam

Inschrijven bij de orthodontist in Volendam

Ortho Denti heeft geen wachtlijst. Hierdoor kunnen wij je al snel van dienst zijn. Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op om een afspraak in te plannen. Arjen heeft jarenlange ervaring en gaat zeer secuur te werk. Hij zal er alles aan doen om jouw gebit zo snel en efficiënt mogelijk te laten stralen, zodat je weer kan genieten van een mooie glimlach.

Geboortedatum
Onzichtbare beugel
Orthodontiepraktijk in Monnickendam

Locatie Monnickendam

Vesting 6
Monnickendam

Orthodontiepraktijk in Volendam

Locatie Volendam

Dukaton 23
Volendam

Orthodontist Monnickendam/Volendam plaatst brackets

Orthodontist plakt zelf

Arjen bepaalt eigenhandig 
de juiste plaatsing van
jouw brackets
Natural beauty

Natural beauty

Goede orthodontie zal nooit
verraden dat deze ooit
nodig is geweest
Kortere beugelperiode

Kortere beugelperiode

Door gebruik van de 
nieuwste technieken is
jouw behandelduur korter

Onze werkwijze

Stap 1: Eerste consult

Maak kennis en bespreek met de orthodontist wat je graag aan je gebit wil veranderen

Stap 2: Ortho onderzoek

We gaan jouw gebit in kaart brengen met röntgenfoto(s), gewone foto’s en een (mond)scanner zodat Arjen een goed behandelplan voor je kan opstellen

Stap 3: Plaatsing beugel

Na het plakken van de brackets of het plaatsen van de onzichtbare beugel gaat het echte werk beginnen, en groei je week na week toe naar jouw eindresultaat

Stap 4: Controle afspraken

We houden bij deze afspraken in de gaten of alles goed gaat en sturen op tijd bij, zowel qua orthodontie als poetsen zodat je tanden gezond blijven