Orthodontist Zuidoostbeemster

Ben je op zoek naar een orthodontist in Zuidoostbeemster? Welkom bij Ortho Denti. Wij hebben twee locaties in de buurt: één in Monnickendam en één in Volendam. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Monnickendam, op slechts 15 km rijden van het centrum van Zuidoostbeemster, waar de intake voor een beugel zal plaatsvinden. Voor tussentijdse controles ben je ook welkom in onze vestiging in Volendam dat is namelijk nog dichterbij Zuidoostbeemster!

Locatie Monnickendam

Locatie Volendam

Route naar de praktijk in Volendam - Zuidoostbeemster

Veel orthodontisten in de omgeving van Zuidoostbeemster hebben een wachtlijst. Bij Ortho Denti hebben we momenteel geen wachtlijst. Ben je dus op zoek naar een orthodontist bij wie je op korte termijn terecht kunt voor het plaatsen van een beugel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ortho Denti staat niet alleen voor hoge kwaliteit, maar ook voor snelle behandelresultaten.

Als je in Zuidoostbeemster woont en Monnickendam te ver vindt voor een controleafspraak bij de orthodontist, hebben we goed nieuws! Na de intake kun je ook op maandagmiddag bij onze tweede locatie in Volendam terecht voor regelmatige controles. Het is 11 km rijden vanaf het centrum van Zuidoostbeemster naar Volendam.

Tijdens de periode dat je een beugel draagt, zijn er slechts enkele afspraken nodig in Monnickendam vanwege specifieke apparatuur die alleen daar aanwezig is. Overigens zijn er bij een transparante beugel minder controleafspraken nodig dan bij een vaste beugel. Klik hieronder om je direct in te schrijven bij onze orthodontiepraktijk in de buurt van Zuidoostbeemster.

Team van OrthoDenti - Zuidoostbeemster

De werkwijze van de orthodontist

Bij Ortho Denti hanteren wij een bijzondere aanpak om ervoor te zorgen dat jouw behandeling zo snel en doeltreffend mogelijk verloopt.
Ben je woonachtig in Zuidoostbeemster en wil je een afspraak maken voor het plaatsen van een beugel? Klik hieronder om je in te schrijven en we nemen spoedig contact met je op.
Orthodontiepraktijk nabij Zuidoostbeemster

Inschrijven bij de orthodontist in de buurt van Zuidoostbeemster

Woon je in Zuidoostbeemster? Onze orthodontiepraktijken bevinden zich vlakbij en zijn goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Vul het onderstaande formulier in en we zullen je binnenkort bellen om een afspraak te maken met onze ervaren orthodontist.
Geboortedatum
Onzichtbare beugel
Orthodontiepraktijk in Monnickendam

Locatie Monnickendam

Vesting 6
Monnickendam

Orthodontiepraktijk in Volendam

Locatie Volendam

Dukaton 23
Volendam

Orthodontist Monnickendam/Volendam plaatst brackets

Orthodontist plakt zelf

Arjen bepaalt eigenhandig 
de juiste plaatsing van
jouw brackets
Natural beauty

Natural beauty

Goede orthodontie zal nooit
verraden dat deze ooit
nodig is geweest
Kortere beugelperiode

Kortere beugelperiode

Door gebruik van de 
nieuwste technieken is
jouw behandelduur korter

Onze werkwijze

Stap 1: Eerste consult

Ontmoet de orthodontist en bespreek wat je graag zou willen verbeteren aan je gebit.

Stap 2: Ortho onderzoek

We zullen je gebit in kaart brengen met behulp van röntgenfoto's, gewone foto's en een mondscanner, zodat Arjen een gedetailleerd behandelplan voor je kan opstellen.

Stap 3: Plaatsing beugel

Na het plaatsen van de brackets of het aanbrengen van de onzichtbare beugel begint het echte werk. Elke week werk je stap voor stap naar jouw uiteindelijke resultaat toe.

Stap 4: Controle afspraken

Tijdens deze afspraken houden we nauwlettend in de gaten of alles goed verloopt en passen we indien nodig tijdig aan, zowel op het gebied van orthodontie als tandverzorging, om ervoor te zorgen dat je tanden gezond blijven.