Orthodontist Purmerend

Ben je op zoek naar een orthodontist in Purmerend? Je bent van harte welkom bij Ortho Denti. Wij hebben twee vestigingen in de buurt van Purmerend, namelijk in Monnickendam en in Volendam. Vanaf het centrum van Purmerend is het 12 km rijden naar onze hoofdvestiging in Monnickendam, waar de intake voor een beugel zal plaatsvinden. Voor tussentijdse controles kan je ook terecht in onze vestiging in Volendam.

Locatie Monnickendam

Locatie Volendam

Veel orthodontisten in de omgeving hebben een wachtlijst. Bij Ortho Denti hebben we momenteel geen wachtlijst. Ben je dus op zoek naar een orthodontist bij wie je op korte termijn terecht kunt voor het plaatsen van een beugel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ortho Denti staat niet alleen voor hoge kwaliteit, maar ook voor snelle behandelresultaten.

Ben je woonachtig in Purmerend en vind je Monnickendam te ver rijden voor een controlebezoek aan de orthodontist? Goed nieuws! Na de intake kan je ook op maandagmiddag terecht bij onze andere vestiging in Volendam voor de periodieke controles. Vanaf het centrum van Purmerend is dat 8 km rijden.

Tijdens de beugelperiode zijn er maar een paar afspraken nodig in Monnickendam vanwege bepaalde apparatuur dat alleen op die vestiging aanwezig is. Bij een transparante beugel zijn er overigens minder controleafspraken nodig dan bij een vaste beugel. Klik hieronder om je direct in te schrijven bij onze orthodontiepraktijk, gevestigd nabij Purmerend.

Orthodontist in Purmerend

De werkwijze van de orthodontist

Bij Ortho Denti werken wij volgens een unieke werkwijze, om ervoor te zorgen dat jouw behandeltraject zo snel en effectief mogelijk zal verlopen.

Ben je geïnteresseerd en wil je een afspraak maken voor het plaatsen van een beugel? Klik hieronder om je in te schrijven en wij nemen spoedig contact met je op.

Orthodontiepraktijk Purmerend

Inschrijven bij de orthodontist in de buurt van Purmerend

Kom je uit Purmerend? Onze orthodontiepraktijken liggen vlakbij Purmerend en zijn uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Vul het onderstaande formulier in en wij zullen je op korte termijn bellen om een afspraak in te plannen met onze ervaren orthodontist.

Geboortedatum
Onzichtbare beugel
Orthodontiepraktijk in Monnickendam

Locatie Monnickendam

Vesting 6
Monnickendam

Orthodontiepraktijk in Volendam

Locatie Volendam

Dukaton 23
Volendam

Orthodontist Monnickendam/Volendam plaatst brackets

Orthodontist plakt zelf

Arjen bepaalt eigenhandig 
de juiste plaatsing van
jouw brackets
Natural beauty

Natural beauty

Goede orthodontie zal nooit
verraden dat deze ooit
nodig is geweest
Kortere beugelperiode

Kortere beugelperiode

Door gebruik van de 
nieuwste technieken is
jouw behandelduur korter

Onze werkwijze

Stap 1: Eerste consult

Maak kennis en bespreek met de orthodontist wat je graag aan je gebit wil veranderen

Stap 2: Ortho onderzoek

We gaan jouw gebit in kaart brengen met röntgenfoto(s), gewone foto’s en een (mond)scanner zodat Arjen een goed behandelplan voor je kan opstellen

Stap 3: Plaatsing beugel

Na het plakken van de brackets of het plaatsen van de onzichtbare beugel gaat het echte werk beginnen, en groei je week na week toe naar jouw eindresultaat

Stap 4: Controle afspraken

We houden bij deze afspraken in de gaten of alles goed gaat en sturen op tijd bij, zowel qua orthodontie als poetsen zodat je tanden gezond blijven