Onzichtbare beugel plaatsen in Volendam

Ben je niet tevreden met de stand van jouw gebit? Zou je ook graag een mooi en recht gebit willen hebben? Arjen, onze ervaren orthodontist, staat voor je klaar. Hij helpt je graag aan het gebit waar je altijd van hebt gedroomd. Wij nodigen je graag uit om langs te komen in onze orthodontiepraktijk in Volendam voor een eerste consult. Tijdens dit consult zullen wij jouw wensen en de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie uitgebreid bespreken.

Vind je het vervelend om een (vaste) beugel te moeten dragen, bijvoorbeeld omdat je dit er niet mooi vindt uitzien? Of omdat je jouw beugel graag wilt kunnen uitnemen? Bij Ortho Denti begrijpen wij dit en bieden wij de oplossing waar je naar op zoek bent: een onzichtbare beugel.

Dit type beugel wordt ook wel een transparante beugel genoemd, vanwege de reeks transparante hoesjes (aligners) die over de tanden worden geplaatst. De onzichtbare beugel valt veel minder op dan de traditionele (vaste) beugel en is bovendien uitneembaar op ieder gewenst moment.

Wil je een onzichtbare beugel laten plaatsen door onze ervaren orthodontist? Je bent van harte welkom in onze orthodontiepraktijk, gevestigd aan de Dukaton 23 in Volendam. Klik hier voor de routebeschrijving of op onderstaande knop om je direct in te schrijven. Op dit moment hebben wij nog ruimte voor nieuwe patiënten.

Onzichtbare Beugel Volendam

De voordelen van een onzichtbare beugel

Een onzichtbare beugel is een populaire keuze voor mensen die hun gebit willen verfraaien, zonder de lasten van een beugel te ondervinden. Met een onzichtbare beugel kun je hetzelfde resultaat bereiken als met een traditionele beugel. Het verschil is dat een onzichtbare beugel nauwelijks opvalt, door de transparante hoesjes die over de tanden worden geplaatst. Hieronder hebben wij nog enkele voordelen voor je op een rijtje gezet.

Als je overweegt om een beugel te nemen, dan is een onzichtbare beugel zeker het overwegen waard. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer. Ook ben je van harte welkom om eens langs te komen voor een kennismakingsgesprek.

Ben je op zoek naar een orthodontist in Volendam waar je op korte termijn terecht kunt om een onzichtbare beugel te laten plaatsen? Maak dan een afspraak en zet de eerste stap richting een mooi en recht gebit. Samen zorgen wij ervoor dat jij de rest van jouw leven kunt genieten van een stralende glimlach.

Onzichtbare Beugel Volendam
Onzichtbare beugel
Orthodontiepraktijk in Monnickendam

Locatie Monnickendam

Vesting 6
Monnickendam

Orthodontiepraktijk in Volendam

Locatie Volendam

Dukaton 23
Volendam

Orthodontist Monnickendam/Volendam plaatst brackets

Orthodontist plakt zelf

Arjen bepaalt eigenhandig 
de juiste plaatsing van
jouw brackets
Natural beauty

Natural beauty

Goede orthodontie zal nooit
verraden dat deze ooit
nodig is geweest
Kortere beugelperiode

Kortere beugelperiode

Door gebruik van de 
nieuwste technieken is
jouw behandelduur korter

Onze werkwijze

Stap 1: Eerste consult

Maak kennis en bespreek met de orthodontist wat je graag aan je gebit wil veranderen

Stap 2: Ortho onderzoek

We gaan jouw gebit in kaart brengen met röntgenfoto(s), gewone foto’s en een (mond)scanner zodat Arjen een goed behandelplan voor je kan opstellen

Stap 3: Plaatsing beugel

Na het plakken van de brackets of het plaatsen van de onzichtbare beugel gaat het echte werk beginnen, en groei je week na week toe naar jouw eindresultaat

Stap 4: Controle afspraken

We houden bij deze afspraken in de gaten of alles goed gaat en sturen op tijd bij, zowel qua orthodontie als poetsen zodat je tanden gezond blijven