Onzichtbare beugel plaatsen in Monnickendam

Ben je ontevreden over de conditie van je tanden? Droom je van een prachtig, recht gebit? Onze ervaren orthodontist, Arjen, staat voor je klaar om je te begeleiden. Hij wil je helpen om het perfecte gebit te bereiken waar je altijd al naar verlangd hebt. Je bent van harte welkom om een afspraak te maken in onze orthodontiepraktijk in Monnickendam voor een eerste consult. Tijdens deze afspraak bespreken we graag jouw wensen en bekijken we samen de mogelijkheden die passen bij jouw specifieke situatie.

Heb je moeite met het idee van een (vaste) beugel dragen, misschien omdat je het niet mooi vindt staan? Of omdat je liever een beugel hebt die je kunt uitnemen? Bij Ortho Denti begrijpen we je zorgen en hebben we de oplossing: een beugel die niet opvalt.

Deze beugel staat bekend als een transparante variant vanwege de reeks heldere hoesjes (aligners) die over de tanden worden geschoven. Het grote voordeel van deze onzichtbare beugel is dat hij veel minder opvalt dan de traditionele variant, terwijl je hem bovendien op elk gewenst moment kunt uitnemen

Overweeg je een onzichtbare beugel te laten plaatsen door onze ervaren orthodontist? Je bent van harte welkom in onze orthodontiepraktijk, gevestigd op Vesting 6 in Monnickendam. Klik hier voor een routebeschrijving of gebruik de knop hieronder om je direct aan te melden. Op dit moment hebben we nog plek voor nieuwe cliënten.

Onzichtbare Beugel Monnickendam

De voordelen van een onzichtbare beugel

Voor degenen die hun glimlach willen verbeteren zonder de zichtbare nadelen van een traditionele beugel, is een onzichtbare beugel een aantrekkelijke optie. Met deze beugel kun je vergelijkbare resultaten behalen als met een conventionele beugel, maar dan met minimale zichtbaarheid dankzij de transparante hoesjes die over de tanden worden gedragen. Hieronder presenteren we enkele extra voordelen van deze behandeling.

Als je nadenkt over het nemen van een beugel, is een onzichtbare beugel absoluut het overwegen waard. Wil je meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je van meer informatie te voorzien. Bovendien ben je van harte uitgenodigd om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Op zoek naar een orthodontist in Monnickendam die snel beschikbaar is om een onzichtbare beugel te plaatsen? Plan dan een afspraak in en zet de eerste stap naar een mooi en recht gebit. Samen streven we ernaar dat je een leven lang kunt genieten van een stralende glimlach.

Onzichtbare Beugel Monnickendam
Onzichtbare beugel
Orthodontiepraktijk in Monnickendam

Locatie Monnickendam

Vesting 6
Monnickendam

Orthodontiepraktijk in Volendam

Locatie Volendam

Dukaton 23
Volendam

Orthodontist Monnickendam/Volendam plaatst brackets

Orthodontist plakt zelf

Arjen bepaalt eigenhandig 
de juiste plaatsing van
jouw brackets
Natural beauty

Natural beauty

Goede orthodontie zal nooit
verraden dat deze ooit
nodig is geweest
Kortere beugelperiode

Kortere beugelperiode

Door gebruik van de 
nieuwste technieken is
jouw behandelduur korter

Onze aanpak

Stap 1: Eerste afspraak

Ontmoet de orthodontist en deel wat je graag zou willen verbeteren aan je gebit.

Stap 2: Tandonderzoek

We gaan jouw gebit grondig in kaart brengen met behulp van röntgenfoto's, reguliere foto's en een mondscanner, zodat Arjen een nauwkeurig behandelplan voor je kan opstellen.

Stap 3: Beugelinstallatie

Na het aanbrengen van de brackets of het plaatsen van de onzichtbare beugel begint het echte werk, en zul je week na week gestaag vooruitgang boeken richting jouw uiteindelijke resultaat.

Stap 4: Opvolgafspraken

Bij deze afspraken houden we nauwlettend in de gaten of alles goed verloopt en zorgen we ervoor dat we op tijd bijsturen, zowel wat betreft orthodontische behandelingen als tandenpoetsen, om ervoor te zorgen dat je tanden gezond blijven.